• No Suggestions Result

RIFINANCO KREDINE HIPOTEKORE ME LIRE

Përfito norma interesi që fillojnë nga 1.6% në EUR

Oferta e Kredisë Hipotekore për Rifinancim

Të duket i lartë kësti i kredisë hipotekore? 

Rifinanco kredinë tënde hipotekore me norma interesi që nisin nga 1.6% ne EUR dhe 1.99% në LEK dhe përfito komision administrimi FALAS!
Apliko sot dhe përfito nga kushtet e ofertës, e cila do të jetë e vlefshme për të gjitha aplikimet deri në datën 31 mars 2024.

kredi hipotekore per rifinancim nga intesa sanpaolo bank albania

A e dije se?


Me Kredinë Hipotekore për Rifinancim mund të kursesh duke paguar norma më të ulëta interesi. Paguaj norma konkurruese interesi, që fillojnë nga 1.99% në LEK dhe 1.6% në EUR me ofertën më të re.

Shijo shtëpinë e re dhe paguaj më pak me kushtet e favorshme në Intesa Sanpaolo Bank Albania. 

home
Karakteristika
  • Financim Deri në 100%
  • Komisioni i administrimit FALAS!
  • Monedha LEK & EUR
  • Normat e Interesit Nga 1.6% në Eur & 1.99% në Lek

 

Normat e interesit në Lek

Normat e interesit në Eur 

1.99% për vitin e parë 1.60% për vitin e parë
2.79% për dy vitet e para ose
3.79 % për 3 vitet e para
2.5 % për dy vitet e para ose
3% për 3 vitet e para 
TBill 1V + 1.5%,
MIR 3.8 % për vitet e tjera
Euribor 1V + 3.7%,
MIR 3.7% për vitet e tjera

 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0