• No Suggestions Result

Kredi personale për çdo nevojë konsumatore

Dëshiron një kredi ‘TE MADHE’ me norma interesi fantastike?
Kredi pa kolateral për të gjitha nevojat konsumatore!

Avantazhet

Ofertë transparente

Ofertë transparente në Lek & Euro

Mundësi Parapagimi

Mundësi për pagesë të pjesshme ose të plotë përpara afatit!

Likuditet

Mbulon nevojat për likuiditet

Pa Kolateral

Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci

Norma të ulëta Interesi

Interesa që nisin nga 3%

Llogarit këstin mujor të kredisë

Zgjidh shumën që të duhet, kohëzgjatjen dhe gjithë detajet e tjera që kësti i kredisë të përshtatet me nevojat e tua!
*Përllogaritësi i kredisë është për të llogaritur përafërsisht shumën mujore të këstit të kredisë, bazuar në të dhënat e vendosura. Informacioni në përllogaritësin më poshtë mund të mos jetë plotësisht i përditësuar. Për më shumë informacion vizito degën më të afërt.

Monedha

Norma e interesit

Shuma e kredisë

Lek
Euro

Kohëzgjatja

Kohëzgjatja e zgjedhur 36 muaj
6 muaj 84 muaj
 • Klientë Pagamarrës
  Ofertë
  Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %
 • Klientë Jo-Pagamarrës
  Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %
Karakteristikat e Kredisë Personale
Karakteristikat e Kredisë Personale
 • Shuma Maksimale: Deri në LEK 1.400.000 / EUR 10.000
 • Monedha LEK/EUR
 • Afati i shlyerjes Deri në 7 vjet
 • Pjesëmarrja e Bankës në financim 100%

Normat e Interesit:

Interesi në LEK:

Për Pagëmarrës : 3% për kredi me afat deri në 1 vit.

Për Klientë të tjerë: 4% për kredi me afat deri në 1 vit.

Interesi në EUR:

Për Pagëmarrës : 3% për kredi me afat deri në 1 vit.

Për Klientë të tjerë: 4% për kredi me afat deri në 1 vit.

Si të aplikoj për kredi?

Për të aplikuar për kredi personale mjaton të paraqitesh në degën tonë më të afërt me dokumentet e mëposhtëm:

Dokument Identifikimi 
Çertifikatë Familjare
Vërtetim mbi Pagën 
Gjendje të detajuar të llogarisë personale për vitin e fundit
Kopje të kontratave të qerasë, vetëm për ata klientë, të cilët kanë një pronë me qira (dyqan / apartament, etj)

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).