• No Suggestions Result

Lini një takim!

Dërgo një mesazh dhe ne do të telefonojmë!

Lini një takim në degë.

Nëse ke nevojë që specialistët tanë t´ju asistojnë, kërko një takim!

Në cilën degë dëshiron të lini takim?

Zgjidh një datë
Zgjidh kohën më të përshtatshme tënden

Të dhëna personale

+355 -
-
Provoje përsëri!
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).