• No Suggestions Result

NDIHMA PER TERMETIN!

Një angazhim konkret dhe i prekshëm në mbështetje të popullsisë së goditur nga tërmeti. 
Solidare

#withPAY Solidar


  • Ndihmo familjet e dëmtuara nga tërmeti nëpërmjet #withPAY. 
  • Nëse je klient i Intesa Sanpaolo, mund të dhurosh nëpërmjet #withPAY.
  • Hap #withPAY në APP-in tënd, kërko në listën e komunitetit emrin  «Shqipëria Solidare»  dhe jep kontributin tënd.  
  • Shuma e dhuruar do të shkojë në llogarinë e hapur "Kontribute Vullnetare, Emergjenca".

Gjithashtu, mund të japësh ndihmën tënde duke kryer pagesa në llogaritë e mëposhtme "Kontribute Vullnetare, Emergjenca"  pranë Intesa Sanpaolo:

 

IBAN (LEK): AL37 2081 1008 0000 0020 2453 0701 

IBAN (EUR): AL10 2081 1008 0000 0020 2453 0702

IBAN (USD): AL80 2081 1008 0000 0020 2453 0703

 

Kodi Swift: USALALTR

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).