• No Suggestions Result

Mundësi Punësimi

Ndiq shtigje të reja në karrierën tënde, në një atmosferë pune sfiduese dhe miqësore!

Eja të punosh në Intesa Sanpaolo Bank Albania

Ndërvite Intesa Sanpaolo Bank Albania sh.a. i ka konsideruar Punonjësit si pulsin e korporatës të cilët përballen çdo ditë me aktivitetet e biznesit dhe sjellin risi. Ata janë burimi themeltar i rritjes së bankës duke shpalosur vlerat e përbashkëta të etikës së Grupit duke siguruar konsumatorët me produktet dhe shërbimet më të mira në treg dhe duke përmbushur detyrat e caktuara në mbështetje të objektivave strategjike të kompanisë në aspektin e gjenerimit te vlerave sociale, ekonomike dhe tregtare. Banka nga ana e saj menaxhon biznesin dhe frymëzon punonjësit.

Zhvillimi i punonjësve të bankës dhe krijimi i ndjenjës së përkatësisë është qasja e strategjive të Burimeve Njerëzore në këto vite, për të gjetur mënyra të motivimit dhe mbajtjes së punonjësve, pasurimin e aftësive dhe kompetencave profesionale duke vazhduar të investojë vazhdimisht në trajnime. Ne mendojmë se rritja dhe zgjerimi i njohurive dhe aftësive janë vlera shtesë dhe qëllime të domosdoshme për arritjen e metodologjisë sonë në biznes.
 

hr@intesasanpaolobank.al

Kërkohet

Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë personel në pozicionin:

Agjent për Call Center 

në Tiranë

Afati për të dorëzuar aplikimet: 30 Janar 2019

hr@intesasanpaolobank.al

Kërkohet

Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë personel në pozicionin:

ARKETAR

në Korçë

Afati për të dorëzuar aplikimet: 27 Janar 2019

hr@intesasanpaolobank.al

Kërkohet

Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë personel në pozicionin:

ARKETAR

në Durrës

Afati për të dorëzuar aplikimet: 31 Janar 2019

Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0