• No Suggestions Result

Mundësi Punësimi

Ndiq shtigje të reja në karrierën tënde, në një atmosferë pune sfiduese dhe miqësore!

Eja të punosh në Intesa Sanpaolo Bank Albania

Ndër vite Intesa Sanpaolo Bank Albania sh.a. i ka konsideruar Punonjësit si pulsin e korporatës të cilët përballen çdo ditë me aktivitetet e biznesit dhe sjellin risi. Ata janë burimi themeltar i rritjes së bankës duke shpalosur vlerat e përbashkëta të etikës së Grupit duke siguruar konsumatorët me produktet dhe shërbimet më të mira në treg dhe duke përmbushur detyrat e caktuara në mbështetje të objektivave strategjike të kompanisë në aspektin e gjenerimit te vlerave sociale, ekonomike dhe tregtare. Banka nga ana e saj menaxhon biznesin dhe frymëzon punonjësit.

Zhvillimi i punonjësve të bankës dhe krijimi i ndjenjës së përkatësisë është qasja e strategjive të Burimeve Njerëzore në këto vite, për të gjetur mënyra të motivimit dhe mbajtjes së punonjësve, pasurimin e aftësive dhe kompetencave profesionale duke vazhduar të investojë vazhdimisht në trajnime. Ne mendojmë se rritja dhe zgjerimi i njohurive dhe aftësive janë vlera shtesë dhe qëllime të domosdoshme për arritjen e metodologjisë sonë në biznes.

Intesa Sanpaolo Bank Albania
Departamenti i Burimeve Njerëzore 
Rruga: Ismail Qemali, Nr.27, Tiranë 
E-mail: hr@intesasanpaolobank.al

 

hr@intesasanpaolobank.al

Njoftim


Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë:

Specialist Senior të Leasing-ut Financiar,

në degën Tiranë.
Aplikimet duhet të dërgohen deri në datën 31 Maj 2022.

hr@intesasanpaolobank.al

Njoftim


Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë:

Menaxher i Marrëdhënies për Biznesin e
Vogël Agro, në Divizionin e Retail,

në degën Lushnjë.
Aplikimet duhet të dërgohen deri në datën 31 Maj 2022.

hr@intesasanpaolobank.al

Njoftim


Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë:

Menaxher i Marrëdhënies për
Biznesin e Vogël, në Divizionin e Retail,

në degët Durrës.
Aplikimet duhet të dërgohen deri në datën 31 Maj 2022.

hr@intesasanpaolobank.al

Njoftim


Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë:

Programues SQL të rinj, të kualifikuar dhe të talentuar,

në degën Tiranë.
Aplikimet duhet të dërgohen deri në datën 31 Maj 2022.

hr@intesasanpaolobank.al

Njoftim


Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë:

Punonjës të rinj e të kualifikuar si Software Developers,

në degën Tiranë.
Aplikimet duhet të dërgohen deri në datën 31 Maj 2022.

hr@intesasanpaolobank.al

Njoftim


Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë:

Specialist i Riskut të Ndërmarrjeve, Tregut dhe Financiar,

Departamenti i Menaxhimit të Riskut,

në degën Tiranë.
Aplikimet duhet të dërgohen deri në datën 6 Qershor 2022.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).