• No Suggestions Result

Krijo një perspektivë të re përmes bashkëpunimit

Bëhu pjesë e Tirana Youth Capital, ndaj idenë tënde dhe përfito nga mundësia për të filluar një internship pranë Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Mos e humb mundësinë për të marrë pjesë në konkursin e Novathon Youth!

Merr pjesë në konkurs duke paraqitur një projekt propozim për një nga temat e mëposhtme. Skuadra fituese do të ketë mundësinë të jetë protagoniste në konferencën e Novathon Youth në Tiranë në vjeshtën e 2022.

Si funksionon Novathon Youth?
Je vetëm disa hapa larg nga konferenca!
Përzgjidh temën
Regjistro skuadrën tënde (min. 2, max 5 persona) dhe zgjidh një nga temat mbi dixhitalizimin dhe qëndrueshmërinë e transaksioneve bankare.
Puno projekt propozimin
Tani ti duhet të zhvillosh idenë tënde të biznesit dhe të gjesh mënyrën më të mirë për ta prezantuar atë në .ppt format.
Paraqit idenë tënde
Ke kohë deri në 20 Shtator për të regjistruar pjesëmarrjen tënde dhe paraqitur idenë tënde të biznesit.

Plotëso formularin
Merr pjesë në Konferencë
Nëse ideja jote përzgjidhet, nga paneli i ekspertëve, ti do të marrësh një ftesë nëpërmjet e-mail për në Konferencën e Novathon Youth.
Shërbimi bankar dixhital për të rinjtë

Shërbimi bankar dixhital për të rinjtë

Gjej një arsye, mjet ose funksionalitet që motivon të rinjtë të preferojnë shërbimet e një banke në vend të një tjetre dhe duke u përqëndruar mbi të, projekto një produkt ose shërbim bankar me strategjinë e biznesit dhe komunikimit.

Banka për të bashkuar distancat

Banka për të bashkuar distancat

Ide biznesi që e bëjnë Bankën më të aksesueshme nga klientët edhe në qoftë se nuk ka degë pranë. Si pjesë e gjeneratës së re, e cila është më e talentuar në fushën dixhitale, ti mund të na tregosh vizionin tënd mbi një shërbim bankar dixhital më tërheqës dhe të kuptueshëm nga të gjithë!
 

Kurse dhe investo për botën

Kurse dhe investo për botën

Kurse dhe investo për botën nëpërmjet inovacionit, dixhitalizimit dhe shoqërisë. Ide biznesi me qëllim edukimin dhe inkurajimin e klientëve potencialë dhe aktualë për të kursyer para dhe hap pas hapi për ti investuar ato. Projekto një ide mbi përkushtimin e Bankës për veprime të qëndrueshme bankare të cilat nxisin kursimin nga njerëzit, ndërsa përmirësojnë jetesën e tyre në komunitet. 

Mendo globalisht, vepro lokalisht

Mendo globalisht, vepro lokalisht

Ide biznesi, të integruara në shërbimin bankar dixhital, të cilat mund të përmirësojnë cilësinë e jetesës individuale dhe atë në komunitete. Puno mbi produkte dhe shërbime të veçanta bankare duke treguar mënyrat se si një individ mund të bëjë një ndryshim poitiv në mjedis dhe/ose të lehtësojë probleme në kauza shoqërore. 

Ruaj datën

Disa informacione të rëndësishme

Paraqit idenë tënde deri në 20 Shtator, mos e humb mundësinë për të marrë pjesë në konkurs dhe për tu përzgjedhur për në konferencë.

Plotëso formularin dhe merr pjesë në Konkurs

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).