• No Suggestions Result

"Money Mule" - Transportues Parash

Pastrimi i parave është krim i dënueshëm - #dontbeaMule

Mashtrimet në internet po evoluojnë vazhdimisht. Gjithnjë e më shpesh, keqbërësit u kërkojnë ndihmë mbajtësve të një llogarie bankare që, pa vetëdije se po kryejnë një krim dhe për rreziqet që ata marrin, shndërrohen në "Money Mule" (Transportues Parash).

Çfarë është Transferimi i Parave (Money Muling)?

Shikoni videon (në Anglisht) dhe zbuloni se si kriminelët i mashtrojnë njerëzit për të bërë pastrimin e parave. Për më shumë informacion, vizitoni faqen e Europol dhe kërkoni për hashtag #dontbeaMule në rrjetet sociale.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0