• No Suggestions Result

FITO DUKE PERDORUR DIGITAL BANKING

Kryej të paktën 5 transaksione në muaj nëpërmjet platformës Digital Banking dhe bëhu pjesë e lojës promocionale ku mund të fitosh një celular Samsung A70!

Përfitimet e Digital Banking

Fito Smartphone

Duke përdorur Digital Banking mund të fitosh një celular Samsung A70!

Loja promocionale

Nga data 1 Qershor 2020 - 30 Nëntor 2020

I Thjeshtë

Regjistrim i lehtë i aplikacionit, përdorim i shpejtë dhe i sigurt

Shërbime personale dixhitale

Platformë dixhitale e sigurtë, e dobishme & e disponueshme në çdo kohë

Transfero me Digital Banking!

Kryej 5 ose më shumë transaksione nëpërmjet platformës Digital Banking (Internet ose Aplikacion), brenda një muaji kalendarik dhe bëhu pjesë e lojës promocionale ku ke mundësinë për të fituar një celular Samsung A70.

Çdo muaj do të ketë 3 fitues të lojës promocionale.

 

Si funksionon?
Është shumë e thjeshtë!
Përdor Digital Banking
Nëse nuk e ke marë akoma shërbimin Digital Banking vizito degën tonë
Kryej transaksione
Kryej të paktën 5 transaksione të suksesshme me Digital Banking
Fito Smartphone
Kaq mjafton që të bëhesh pjesë e lojës promocionale
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).