• No Suggestions Result

Mirë se vjen në Intesa Sanpaolo Bank Albania!

Përfundo procesin e regjistrimit në
Vetëm disa hapa për tu pajisur me llogarinë tënde
Kontrollo email-in tënd
Të kemi dërguar një email me përmbledhjen e të dhënave të plotësuara nga ti gjatë aplikimit. Të lutemi kontrollo në rast mospërputhjeje.
Vizito Degët Tona
Vizito degën e përzgjedhur me ID-në dhe dokumentin që vërteton shtetësinë e dytë. Informo Menaxherin tënd të Marredhënies me Klientin.
Firmos Dokumentet
Menaxheri i Marrëdhënieve do të përgatisë dokumentet për t'u nënshkruar dhe pasi të kesh përfunduar, llogaria jote do të jetë aktive.
Aktivizo Mobile App
Tani mund të fillosh të përdorësh Aplikacionin tënd bankar në Celular dhe të zbulosh shërbimet tona online në çdo kohë dhe kudo.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0