• No Suggestions Result

Norma më të ulëta

Përfito norma më të ulëta interesi

Komision administrimi

Merr ZERO Komision administrimi

Ofertë e limituar

Oferta është e limituar për aplikime deri në fund të muajit shtator!

Apliko për produkte të dedikuara

Përfshihen produktet e paradhënies bankare dhe agro kapital qarkullues

Investime në lëndë të parë apo mjete të reja për agro-biznesin tënd?

Këtë vit, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Ndërgjegjësimit për Humbjet dhe Mbetjet Ushqimore, Intesa Sanpaolo Bank Albania, si pjesë e grupit Intesa Sanpaolo prezanton një ofertë të re për sektorin e agro-biznesit, si sektori kryesor i prodhimit të produkteve ushqimore. 

Nëse je pronar i një agro-biznesi, përgjatë këtij muaji ti ke mundësinë të përfitosh nga një ofertë e dedikuar për paradhënien bankare (overdraft) apo agro kapital qarkullues! 

dita e ndergjegjesimit per humbjet dhe mbetjet ushqimore, intesa sanpaolo bank albania

A e dije se?


1.4 milionë hektarë tokë përdoren për të prodhuar ushqime të cilat nuk do të konsumohen kurrë.

Çdo vit më shumë se 17% e ushqimit të prodhuar në nivel global përfundon në mbeturina.

LE T'A MBROJME PLANETIN PER NJE TE ARDHME ME TE QENDRUESHME.

 

Karakteristikat e Agro Kapital Qarkullues

  • Afati Maksimal deri në 18 muaj të huasë
  • Monedha vetëm në LEK
  • Mënyra e ripagimit të huasë fleksibël, në varësi të sezonalitetit
  • Periudha e mospagimit të huasë e aplikueshme sipas ciklit të produktit
  • Nuk kërkohet kolateral për hua deri në 1.000.000 LEK
     
Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0