Biznesi i vogël

Rritu me ne! Ekspertiza që të nevojitet dhe shërbimet që dëshiron!

COVID-19: Shtyrje e kredisë

Informacion i plotë për aplikimin për shtyrje kredie
Apliko Këtu

Mastercard Business

Administrim më i mirë i shpenzimeve

ZBULO ME SHUME

Kredi & Financime për Agro-Biznese

Produkt i dedikuar për biznese që ushtrojnë aktivitetin në fushën e sektorit të bujqësisë!

Konvertuesi i Monedhave

Vendos shumën dhe zgjidh monedhën për të parë kursin e këmbimit

Përditësuar për herë të fundit në:

Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0
Njoftim!

Orari i ri i shërbimit për klientët në degë, duke filluar nga data 24 Mars 2020, do të jetë nga ora 07:15-11:30, deri në një njoftim të dytë!

Më shumë >>>

NDIHMOJME NJERI TJETRIN PER TE LUFTUAR COVID-19

Intesa Sanpaolo Bank Albania është e angazhuar fuqimisht të aktivizojë të gjitha masat e mundshme për të siguruar vazhdimësinë e plotë të Shërbimeve Bankare dhe në të njëjtën kohë për të mbrojtur, nga infeksionet e mundshme, klientët dhe punonjësit e saj. Ne me mirësi u kërkojmë të gjithë partnerëve tanë të sillen në përputhje me rrethanat në përpjekjen e përbashkët për të mbrojtur Shqipërinë tonë të dashur.

LEXONI UDHEZIME PER KLIENTET >>>

 

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).