intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Këtë vit, me mbështetjen e sponsorëve lokalë, A.C. Milan sjellë në Tiranë diçka krejt të re si “Milan Park Tirana”, që përfshin krijimin e një parku me lojëra futbolli për fëmijët dhe të rinjtë. click for more >>
Intesa Sanpaolo Bank Albania ka filluar gjenerimin e kodit IBAN për të gjithë klientët. Për më shumë informacion rreth funksionit të kodit IBAN klikoni këtu. Në rast se dëshironi të pajiseni me kodin tuaj IBAN, atëhere ju lutem vizitoni një prej degëve tona. click for more >>
Nëse ju dëshironi: të blini mobilje të reja, apo pajisje të reja elektroshtëpiake, të realizoni pushimet e ëndërruara, apo të përballoni një shpenzim të paparashikuar, click for more >>
Sot, në qytetin e Lezhës, Intesa Sanpaolo Bank Albania organizoi një aktivitet me rastin e hapjes zyrtare të degës në Lezhë. Të pranishëm në këtë pritje, ishin përfaqësuesit më të lartë nga banka si dhe nga pushteti vendor, së bashku me biznesmenë dhe të ftuar të tjerë të veçantë. click for more >>
Firenze, Itali (MF-Dow Jones) – Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo SpA (ISP.MI), Corrado Passera u shpreh të martën se banka, me bazë në Milano, nuk e ka konsideruar nevojën e rritjes së kapitalit, duke sqaruar kështu disa thënie që qarkullonin në treg ditëve të fundit. click for more >>
Intesa Sanpaolo Bank Albania hapi sot degën e saj të 37-të në qytezën bregdetare të Shëngjinit. Me përurimin e kësaj dege banka bën një hap të mëtejshëm në zgjerimin e prezencës sa saj në pjesën veri-perëndimore të vendit, ku aktualisht është e pranishme me degën në Shkodër dhe së shpejti në Lezhë. click for more >>
I nderuar klient, Pagesat on-line tek Intesa Sanpaolo Bank janë: Falas Të thjeshta Të shpejta click for more >>
Intesa Sanpaolo Bank ka shtrirë rrjetin e vet të degëve edhe në Porto Romano. Kjo është dega e fundit e hapur nga Intesa Sanpaolo e cila pas studimit të zonës e ka gjetur me vënd që të ketë një degë të vetën në një nga zonat më strategjike industriale të vendit dhe që ka përparësi të mëdha për vetë projektet që janë ofruar për ndërtim në këtë zonë. Hapja zyrtare u bë me datë 17 nëntor dhe tashmë kjo degë vazhdon t’u shërbejë bizneseve dhe klientëve tanë në këtë zonë. click for more >>
Milan, 22 tetor (Reuters) – Banka më e madhe e Italisë, Intesa Sanpaolo, ka qëndrueshmëri të mjaftueshme kapitali, sipas drejtorit të saj ekzekutiv i cili u shpreh kështu një ditë pasi Kryeministri italian Silvio Berlusconi deklaroi që dy ose tre banka në vend mund të kishin nevojë të forconin më tej kapitalin e tyre. click for more >>
Kapitali i bankës më të madhe për tregun retail në Itali, Intesa Sanpaolo është “mëse i kënaqshëm” tha të premten Corrado Passera, Drejtori Ekzekutiv. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML