• No Suggestions Result

Zbulo të gjitha pronat në shitje nga banka

Banka fton publikun e gjerë të shprehë interesin për blerjen e pronave të saj.

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Sh.a. 

fton publikun e gjerë të shprehë interesin për blerjen e pronave të bankës sipas listës së mëposhtme. Për detaje të mëtejshme të pronave si fotografi, vendodhje hartografike, si edhe çmimin minimal të pranueshëm ju lutemi klikoni mbi "Kategorinë". Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në adresën e-mailit: prona@intesasanpaolobank.al

Lista e pronave në shitje

ID e Pronës

Rrethi / Qyteti

Kategoria

Sipërfaqe m2

133

Tiranë

Njësi Shërbimi

683

159

Tiranë / Linzë

Njësi

114

194

Tiranë / Yzberish

Garazh

712

195

Tiranë / Yzberish

Njësi  

31

197

Tiranë / Mazrek

 Truall+Arë+Ndërtesë

300+1,250+80

196

Tiranë / Yzberish

Njësi  

34

148

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

2,680

152

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

7,070

20

Durrës / Porto Romano

Tokë Arë

15,946

153

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

9,030

156

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

2,200+5,540

51

Durrës / Xhafzotaj

Tokë Arë

24,830

121

Durrës

Njësi Tregtare

214.2

121

Durrës

Njësi Tregtare

214.2

264

Kavajë / Kryemdhenj

Apartament

55.6

7

Vlorë

Apartament

73.8

160

Vlorë / Tragjas

4 Ullishte+kullotë

13,000

141

Vlorë / Tragjas

Kullotë

207,200

8

Vlorë

Njësi Tregtare+bodrum

35.8+35.8

84

Vlorë / Mifol

Kantier Ndërtimi

15,310

25

Lushnje

Truall

150+80

22

Lushnje

Tokë Arë

6,844

267

Lushnje / Divjakë

Tokë Arë

2,518

180

Fier /  Sheq i Madh

Tokë Arë

15,000

198

Fier / Libofsh

Truall+Ndërtesë

1,327+1,191

39

Korçë

Truall+Ndërtesë

22,400+1,755

10

Kurbin / Laç

Tokë Arë

14,278

202

Krujë

Truall+Ndërtesë

200+85.5

203

Krujë

Apartament

139

14

Krujë / Verjon

Truall+Ndërtesë

300+103

15

Krujë / Verjon

Tokë Arë

11,400

111

Krujë / Derven

Tokë Arë

3,858

116

Krujë / Luz

Tokë Arë

1,200

27

Krujë / Derven

Tokë Arë

3,806

29

Krujë / Derven

Tokë Arë

6,919

97

Lezhë / Gryk Lumi

Tokë Arë

5,250

77

Shkodër / Guci e Re

Tokë Arë

13,208

63

Shkodër

Ambjent Shërbimi

305.05

260

Gjirokastër / Lugar

Tokë Arë

2,488

261

Gjirokastër / Lugar

Tokë Arë

2,520

262

Gjirokastër / Goranxi

Tokë Arë

3,943

263

Gjirokastër / Goranxi

Tokë Arë

1,025

       

Për detaje të mëtejshme të pronave si:

fotografi, vendndodhje hartografike, si edhe çmimin minimal të pranueshëm ju lutemi t'i referoheni prezantimeve specifike të çdo prone në PDF duke klikuar mbi "Kategorinë". (Fotot e përdorura në prezantimet e pronave janë ilustruese dhe mund të përmbajnë pasaktësi)

 

Kontakte

E-mail: prona@intesasanpaolobank.al
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000     Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut / Zyra  e Shitjeve të Pronave të Riposeduara 
Intesa Sanpaolo Bank Albania sha; Rr."Ismail Qemali" Nr.27
Kutia Postare: 8319; Tiranë, Shqipëri

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).