• No Suggestions Result

Fondet kolektive të investimit

Mirë se vjen në botën e investimeve kolektive!

Rrit të ardhurat

Përfito të ardhura të shtuara nga investimet e kryera.

Diversifiko riskun

Zvogëlo riskun e investimit nëpërmjet një portofoli të diversifikuar.

Siguro likuiditet

Siguro likuiditet në çdo kohë duke përfituar nga investimet e fondit.

Investo për të ardhmen

Intesa Sanpaolo Bank Albania është duke pasuruar ofertën e produkteve të dedikuara për klientët e saj me një gamë të gjerë zgjedhjesh investimi. Këto produkte janë të disponueshme brenda Grupit Intesa Sanpaolo dhe ofrohen nga Eurizon Capital S.A., e cila është një nga kompanitë kryesore evropiane të menaxhimit të aseteve me një eksperiencë dhe përvojë të konsoliduar dhe të suksesshme prej më shumë se 30 vjet në menaxhimin e investimeve dhe ekspertizën në fushën e inovacionit të produkteve.

Karakteristikat e Produktit

Eurizon Fund - Equity World Smart Volatility
Klasa e kuotës: R                                                                           
Morningstar Rating ™ ★★★

Shoqëria Administruese EURIZON CAPITAL S.A me vendndodhje në 28, Bulevardin Kockelscheuer, L-1821 Luksemburg
Distributor dhe Agjenti i Shitjes Intesa Sanpaolo Bank Albania SH.A. me vendndodhje në rrugën Ismail Qemali no. 27, Tiranë, Shqipëri

Depozitari

Dega State Street Bank International GmbH, Luxembourg

Produkti

Equity World Smart Volatility, një nënfond i Eurizon Fund

Monedha e nën-fondit

Euro

Klasa e fondit

Global Equity

Shuma minimale e investimit Euro 500

Website i Shoqërisë Administruese

www.eurizoncapital.com

Niveli i riskut 

4/7

*Ju lutem referohuni KID dhe Prospekt per informacion ne lidhje me kostot.

eurizon, fondet kolektive te investimit

A e dije se?


Përmes fondeve kolektive, ti investon në instrumente të ndryshme financiare. Këto investime ofrojnë mundësinë të arrish kthimin e pritur që është më i lartë se mënyrat e zakonshme të investimit. Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe Eurizon Capital S.A janë shoqëritë e para të licencuara nga AMF për t'u ofruar qytetarëve shqiptarë akses të drejtpërdrejtë në investimet kolektive në BE.

djale me laptop

Çmimi dhe Performanca e Fondit

Njihu me çmimin ditor dhe performancën e Fondit në kohë reale.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0