Magnifica më shumë se një zgjidhje e shkëlqyer

Një konsulent financiar personal me eksperiencë, gjithmonë në shërbimin tënd, duke ofruar konsulencë për investime, strategji financiare dhe asistencë për klientët. Përfito më shumë me Magnifica!

Kredi Personale

Zbulo Kredinë Personale deri në 2.200.000 Lekë me interesa që nisin nga 3%.

Shërbim i personalizuar!

Menaxherët e dedikuar për ty do të ndihmojnë në hapin tënd të rradhës!
Zbulo më shumë

Produkt premium për Klientë Premium

Siguracion FALAS për incidente udhëtimi!

Zbulo më shumë

Mastercard Gold

Kjo është karta ekskluzive që duhet të kesh, një kartë që nuk ka nevojë për prezantim. Mastercard Gold bën udhëtimin tënd unik dhe blerjet më të sigurta.

Konvertuesi i Monedhave

Vendos shumën dhe zgjidh monedhën për të parë kursin e këmbimit

Përditësuar për herë të fundit në:

Kushtet e Punës & Normat e Interesit për Individë

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Njoftim i Rëndësishëm për kartëmbajtësit Visa Inspire!

I nderuar klient!

Duke filluar nga data 1 shkurt 2022, karta Visa Inspire do të mund të përdoret edhe për pagesa online.

Për më shumë informacion mbi këtë funksion kliko këtu >>>>

Intesa Sanpaolo Bank Albania

Njoftim i Rëndësishëm!

Të nderuar klientë të Degës Vlorë Skelë, e ndodhur pranë Portit, 

Ju informojmë se Dega Vlorë Skelë, do të zhvendoset në një adresë të re. Për vendndodhjen e degës së re do ju njoftojmë së shpejti.  Ju mund të përdorni degën tonë tjetër në qytetin e Vlorës, Degën Sadik Zotaj, e cila ndodhet në Bulevardin kryesor të qytetit. 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!
 

Intesa Sanpaolo Bank Albania