Zgjidh partnerin e duhur për udhëtimin tënd!

Zgjidhja më e mirë për projektet e tua. Vëmendje dhe kujdes i veçantë, një bankier personal gjithmonë i disponueshëm dhe shumë më tepër: niveli më i lartë i shërbimeve bankare.

MBESHTESIM PROJEKTIN TEND TE RRADHES

Shtëpi e dytë? Biznes i ri? Një investim? Blerje e pasurive të paluajtshme?
Të ndihmojmë që idetë e tua të marrin jetë.

Ndihu i qetë në çdo moment

Dëmshpërblim për incidente në udhëtim!

Zbulo më shumë

Karta VISA Infinite

Akses në VIP lounges, concierge i dedikuar, siguracione të ndryshme, dhe vëmendje e veçantë ndaj gjithë pritshmërive të tua. Ka shumë arsye për të përfituar nga karta ekskluzive Visa Infinite.

Përllogaritësi i Kursit të Këmbimit

Vendos shumën dhe zgjidh monedhën për të parë kursin e këmbimit

Përditësuar për herë të fundit në:

Kushtet e Punës & Normat e Interesit për Individë

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Njoftim i Rëndësishëm për kartëmbajtësit Visa Inspire!

I nderuar klient!

Duke filluar nga data 1 shkurt 2022, karta Visa Inspire do të mund të përdoret edhe për pagesa online.

Për më shumë informacion mbi këtë funksion kliko këtu >>>>

Intesa Sanpaolo Bank Albania

Njoftim i Rëndësishëm!

Të nderuar klientë të Degës Vlorë Skelë, e ndodhur pranë Portit, 

Ju informojmë se Dega Vlorë Skelë, do të zhvendoset në një adresë të re. Për vendndodhjen e degës së re do ju njoftojmë së shpejti.  Ju mund të përdorni degën tonë tjetër në qytetin e Vlorës, Degën Sadik Zotaj, e cila ndodhet në Bulevardin kryesor të qytetit. 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!
 

Intesa Sanpaolo Bank Albania