SME & Korporata

Të duhet kredi për biznesin? Kontakto me Specialistet tanë të Marrëdhënieve me Biznesin SME & Korporatat për të gjetur zgjidhjen më të përshtatshme për ty!

Kredi për investim

Mbulo shpenzimet për investime kapitale, blerje makinerish, ndërtim. përmirësim, e zhvillim!
Zbulo më shumë

Mastercard Business

Ideale për përdorim për qëllime biznesi

ZBULO ME SHUME

Kredi & Financime për SME & Korporata

Zbulo katalogun tonë të kredive për Ndërmarrjet e Mesme & Korporata

Përllogaritësi i Kursit të Këmbimit

Vendos shumën dhe zgjidh monedhën për të parë kursin e këmbimit.

Vlerat e përditësuara të kursit janë vendosur në

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Njoftim i Rëndësishëm për kartëmbajtësit Visa Inspire!

I nderuar klient!

Duke filluar nga data 1 shkurt 2022, karta Visa Inspire do të mund të përdoret edhe për pagesa online.

Për më shumë informacion mbi këtë funksion kliko këtu >>>>

Intesa Sanpaolo Bank Albania

Njoftim i Rëndësishëm!

Të nderuar klientë të Degës Vlorë Skelë, e ndodhur pranë Portit, 

Ju informojmë se Dega Vlorë Skelë, do të zhvendoset në një adresë të re. Për vendndodhjen e degës së re do ju njoftojmë së shpejti.  Ju mund të përdorni degën tonë tjetër në qytetin e Vlorës, Degën Sadik Zotaj, e cila ndodhet në Bulevardin kryesor të qytetit. 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!
 

Intesa Sanpaolo Bank Albania