• No Suggestions Result

Na kontako!

Vlerësojmë opinionin tënd!
Na dërgo një mesazh ose na thuaj si mund të përmirësojmë shërbimet tona.
Të dëgjojmë 100%!

Plotëso formën e ankesës

Objektivi ynë kryesor është kënaqësia e klientit në çdo marrëdhënie me bankën.
Na shkruaj si mund të përmirësojmë shërbimet tona.

Të dhënat e kontaktit

+355
-

Kur ka ndodhur ngjarja?

Produkti apo Shërbimi që duhet përmirësuar

Me cilin nga kanalet e mëposhtme të shitjeve lidhet ankesa juaj?

Arsyeja e Ankesës

0/
gabim

Ne kujdesemi per te dhenat e tua. Vizito Politiken e PrivatesiseTë duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).