• No Suggestions Result

VISA INFINITE

Avantazhe & Përfitime

Produkt eksluziv i ofruar me Ftesë

Karta Prestigjioze Infinite (Black) ofron shumë shërbime Falas

Shërbim Concierge Falas-Priority Pass

Infinite përmes Priority Pass ofron shërbimet Concierge FALAS

Limite të larta mujore e ditore

Limitet mujore & ditore me Visa Infinite (Black) nuk kanë kufizime.

Karakteristika

 Visa Infinite e Intesa Sanpaolo Bank Albania është krijuar që të shërbejë si një mjet financiar i besueshëm dhe fleksibël, duke sjellë së bashku të gjitha përfitimet e projektuara me kujdes me një ekspertizë të besueshme financiare dhe me një çmim të paçmuar.

Mbajtësit e Kartës Intesa Sanpaolo Bank Albania Visa Infinite mund të ndihen të qetë në çdo moment me përfitimet e shumta që ofron VISA Infinite Card.

Kompensim për shpenzimet e bëra, që kanë të bëjnë me bagazhet e humbura apo udhëtime të anulluara.

Këto përfitime dhe shumë të tjera janë në dispozicionin tënd duke përdorur Kartën VISA Infinite, kur të rezervosh për pushime, për të marrë një makinë me qera apo për blerjen e sendeve personale dhe shtëpiake.

 

VISA Infinite

VISA Infinite


VISA Infinite është një kartë krediti Charge në monedhën Euro, e cila u ofrohet klientëve si një Ftesë për Produkt. 

VISA Infinite do të kënaqë çdo dëshirë tënden në Shqipëri dhe jashtë saj, nëpërmjet karakteristikave të saj:

Concierge, Stil jete, Udhëtim, Siguri

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0