• No Suggestions Result

Kartat

Kartat tona ju ofrojnë akses të shpejt dhe të sigurt të llogarisë tuaj në mënyrë që ju të mund të bëni pagesa për shërbime në çdo kohë dhe në mënyrë të sigurt.

Karta e kreditit në LEK & EUR

 • Bli dhe përfito me kartën e kreditit Mastercard në LEK apo në EUR
 • Fushata është e vlefshme për aplikime të bëra deri në 31 gusht 2023
 • Shpërblehu me 5.000 LEK për blerje brenda periudhës gusht-shtator
MASTERCARD

Karta e Kreditit

Një kartë krediti për të gjithë!
 • Kohë e kursyer përmes pagesave të shpejta dhe të sigurta Contactless
 • Zero Interes në rast pagese të plotë të faturave mujore
 • Blerjet apo tërheqjet e bëra gjatë muajit paguhen në muajin tjetër
Karta Kreditit

"Member get member"

Refero miqtë për t'u pajisur me: Llogari rrjedhëse, Kartë debiti Visa Inspire & Digital Banking dhe merrni 1.000 LEK secili.
 • Për miqtë e referuar do të shpërbleheni me 1.000 LEK secili
 • Përfito nga fushata me një afat të limituar
 • Llogari rrjedhëse, Kartë debiti Visa Inspire dhe Digital Banking
visa inspire, member get member

Karta ime e Parapaguar

Bli online, Bëj shopping, Paguaj drekën, Tërhiq në bankomatet tona me ZERO komision!
 • Karta e parapaguar dhe rimbushëse për gjithë familjen
 • Pa Komisione për blerjet në POS & Internet brenda & jashtë vendit
 • Karta e parapaguar merret në momentin e aplikimit
Karta ime e Parapaguar

Mastercard Standard

Po planifikon udhëtimin e ardhshëm? Bli online? Mastercard Standard është karta e duhur për të gjitha blerjet në EURO.
 • Kartë debiti për të gjitha blerjet në pika shitje & për blerje online
 • Ideale për blerjet në Euro, duke evituar kursin e këmbimit
 • Mundësi për të limituar përdorimin e kartës vetëm në shtete të sigurta
MasterCard Standart

VISA Classic

Një kartë që ka qëndruar unike në kohë: është klasike! Karta ideale për blerjet në US Dollar.
 • Më e sigurt se sa të mbash para me vete, sidomos kur udhëton jashtë.
 • Jepet pa pasur nevojë për aprovim shtesë nga Banka
 • Ideale për blerjet në dollar për të evituar këmbimet valutore
VISA Classic

Karta VISA Inspire

Tërhiq cash pa komisione në të gjitha ATM-të Intesa Sanpaolo Group në të gjithë Europën. Frymëzohu nga ëndrrat e tua!
 • Nivel i lartë sigurie të aktivizuar nga teknologjia me Chip dhe PIN.
 • Falas vetëm në ATM të Grupit Intesa Sanpaolo!
 • Bli me ZERO Komision në çdo POS në Shqipëri!
 • Blerje online brenda Shqipërisë me ZERO Komision
Karta VISA Inspire

Mastercard Gold

Kjo është një kartë ekskluzive që nuk ka nevojë për prezantim, pasi e bën udhëtimin tënd unik dhe blerjet të sigurta!
 • Karta "Gold" një produkt premium në portofolin tënd!
 • Limite të larta ditore për shpenzime dhe tërheqje në EURO
 • Siguracion për incidente në udhëtim falas, mbulimi deri në 100,000 EUR
MasterCard Gold

Informacion

Të gjitha kartat e Intesa Sanpaolo Bank Albania janë me teknologjinë Contactles (Pa kontakt) dhe përdoren në të gjitha POS dhe ATM ku shfaqet logo e Mastercard / VISA.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0