• No Suggestions Result

Mastercard® Gold

Kjo është karta ekskluzive që duhet të kesh, një kartë që nuk ka nevojë për prezantim. Mastercard Gold bën udhëtimin tënd unik dhe blerjet më të sigurta.

Avantazhet & Përfitimet

Produkt Premium për Klientë Premium

Karta "Gold" një produkt premium në portofolin tënd!

Limite të larta ditore

Limite të larta ditore për shpenzime dhe tërheqje në EURO

Siguracion falas

Siguracion për incidente në udhëtim falas, mbulimi deri në 100,000 EUR

paradhenie

Paradhenie bankare


Për lehtësinë tënde, së bashku me Mastercard Gold, banka të ofron një paradhënie bankare. Ti do t’a përfitosh këtë shërbim me marrjen e kartës Mastercard Gold. Nëse ke nevojë për një shumë më të madhe paradhënieje, ju lutemi kontaktoni me punonjësit e Shërbimit me Klientët ose telefono në numrat në fund.

Përdorimi i Kartës

  • Ju mund të përdorni kartën tuaj Mastercard Gold për blerje në dyqane, supermarkete, restorante, agjensi udhëtimi, dhe kudo ku shfaqet logoja Mastercard.
  • Karta gjithashtu mund të përdoret për rezervime hoteli, bileta avioni, marrjen e makinave me qira, blerje në Internet, e për shumë shërbime të tjera.
  • Ju mund të tërhiqni të holla nga çdo ATM ku shfaqet logoja Mastercard si në Shqipëri apo jashtë saj. Ato janë në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0