• No Suggestions Result

Kredi

Një shtëpi të re? Një biznes të ri? Një ëndërr që nuk e ke realizuar akoma?
Zbulo zgjidhjet më të mira për të ecur përpara!

Avantazhe & Përfitime

E Personalizuar!

Në përshtatje me aftësinë tënde paguese!

Këste Fikse Mujore

Këste Fikse Mujore (Principal + Interes)

Monedha të ndryshme

Në monedhën tënde të preferuar: LEK ose EURO

Llojet e Kredive

Përdor një nga filtrat për të gjetur kredinë që të duhet

Kredi për shtëpi

Tani shtëpia që ke ëndërruar gjithmonë mund të bëhet e jotja. Ti zgjidhe dhe ne të mbështesim.
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Afati deri në 30 vite
 • Interesat më konkuruese në treg
 • Pjesëmarrja e Bankës në financim deri në 70% të vlerës
mortgage loan

Kredi për shtëpi për të rinjtë

Produkt ESG
Kredi e dedikuar për të rinjtë e moshës 20-30 vjeç. Bli shtëpinë tënde të parë me norma interesi konkurruese dhe kushte lehtësuese.
 • Deri në 100% financim
 • Mundësi financimi deri në 30 vite
 • Normë interesi fikse për të gjithë periudhën e kredisë
 • Vitin e parë mund të paguash vetëm interesat
young people

Kredia Personale

Je duke kërkuar për një kredi ‘TE MADHE’ me kushte fantastike për ta përdorur sipas nevojave e dëshirave të tua?
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Mbulon nevojat për likuiditet
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Interesa që nisin nga 4.2%
Kredi Personale

Kredi me Aprovim për 24 Orë

Bëj plane për nesër! Kredia e shpejtë të mundëson të arrish qëllimet në 24 orë! Tani mund të kryesh procesin aplikimit dhe marrjen e kredisë tërësisht online!
 • Aprovim i shpejtë për 24 orë!
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
Kredi 24 Orë

AUTO Leasing

AUTO Leasing zgjidhja ideale për makinë të re & të përdorur
 • Falë pavarësisë së furnitorëve, Ti merr ofertat më të mira
 • I mbrojtur përmes policave të sigurimit
 • Në përshtatje me aftësinë paguese
 • Për të blerë automjetin nuk ke nevojë për likuiditet
 • Të gjitha kostot njihen në momentin e fillimit të marrëveshjes
RETAIL AUTO LEASING for making your DREAMS a REALITY!

Kredi e Para-Aprovuar

Një hua e miratuar paraprakisht nga banka për klientët që plotësojnë kriteret e paracaktuara të riskut.
 • Mbulon nevojat për likuiditet
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
Kredi e Para-Aprovuar

Kredi e butë

Produkt ESG
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron Kredi për Shtëpi me kushte shumë të favorshme për të gjithë individët/familjet që përfitojnë nga Programi Social i Strehimit!
 • Deri në 30 vite
 • Deri në 85% të vlerës së shtëpisë
 • Zero komision administrimi
familje ne nje shtepi te re, kredi e bute per shtepi

Kredi për Studentë - EDU Kredi

Fokusohu te studimet, për të tjerat mendojmë ne. Të ndihmojmë të shijosh vitet më të mira studentore.
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Procedurë e thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë
 • Afati i shlyerjes deri në 7 vjet!
EDU KREDI

Paketa e Sigurimit

Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron paketa të sigurimit për produktet e kredisë konsumatore dhe kredisë për shtëpi. Mbrojtje financiare dhe siguri gjatë kredisë.
 • Mbrojtje financiare gjatë periudhës së shlyerjes së kredisë
 • Gamë e gjerë e mbulimit për lloje të ndryshme risqesh.
 • Sigurim i kredisë për të gjithë afatin.
 • Në bashkëpunim me shoqërinë ndërkombëtare SIGAL GROUP AUSTRIA.
paketa te sigurimit, intesa sanpaolo bank albania
Ofertë

Kredi hipotekore për rifinancim

Transfero kredinë që ke aktualisht me një bankë tjetër dhe përfito nga interesat dhe avantazhet konkuruese.
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Afati deri në 30 vite
 • Përgjigje e shpejtë
Kredi për rifinancim

Kredi për hapësira jo residenciale

Dyqan i ri? Shtëpi e dytë? Garazh? Nëse do të investosh në prona të paluajtshme, atëherë kjo kredi hipotekore është për ty.
 • Pjesëmarrja e bankës jo më shumë se 50% e vlerës
 • Afati deri në 30 vite
Kredi për pasuri të paluajtshme

Kredi hipotekore për çdo qëllim

Po përgatitesh për investimin tënd të ardhshëm? Jemi partneri yt financiar në çdo hap!
 • Interesat më konkuruese në treg
 • Përgjigje e shpejtë
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
Kredi për cdo qëllim

Paradhënie për Individë

Një shpenzim i paparashikuar? Keni nevojë urgjente për para? E kemi një zgjidhje!
 • Një mënyrë e shpejtë për të pasur sa më shumë para të disponueshme
 • Proçes i thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë
Paradhënie Bankare për Individë

Paradhënie bankare me kolateral cash

Përfito likuiditet nga llogaritë dhe depozitat e tua!
 • Llogaria kreditohet në kohë rekord
 • Nuk aplikohet interes nëse fondet nuk përdoren
 • Nuk nevojitet asnjë dokumentacion shtesë
no image

Paradhënie mbi Pagën

Një dhuratë e veçantë për të dashurit e tu? Një shpenzim i paparashikuar? E kemi një zgjidhje!
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Paguaj interes vetëm për fondet e përdorura
Paradhënie mbi pagën

Kredi për Makinë

Zbulo kredinë për makinën tënde të re deri në 6.000.000 Lek.
 • Deri në 2.800.000 Lek ose 20.000 EUR për makinë të përdorur
 • Deri në 6.000.000 Lek ose 40.000 EUR për makinë të re
 • Financojmë blerjen e makinave edhe nga koncensionarët!
Kredi për makinë
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0