• No Suggestions Result

PERFITO FALAS PAKETAT E DEDIKUARA

PER BIZNESIN E VOGEL GJATE PERIUDHES JANAR-MARS 2024!

Tre Paketat e Biznesit të Vogël

Bronze

Paketë e dedikuar me përfitime të shumta për biznesin e vogël

Gold

Produkte dhe shërbime të personalizuara në një paketë të vetme

Silver

Ofrohen shërbime të shumta si mirëmbajtje llogarie, internet banking

OFERTE PAKETA TE DEDIKUARA PER BIZNESIN E VOGEL

Cila paketë i përshtatet nevojave dhe kërkesave të biznesit tënd të vogël?
 
Zgjidh midis paketave Bronze, Silver dhe Gold të krijuara posaçërisht për t’iu përgjigjur nevojave të biznesit tënd! Paketat përfshijnë shërbime dhe produkte të ndryshme.
 
Me ofertën më të re të gjitha këto karakteristika i përfiton tërësisht FALAS, gjatë tre muajve, Janar deri në Mars të 2024.
 

A e dije se?


Gjatë tre mujave të parë të vitit 2024, do të kesh mundësi të përfitosh tërësisht FALAS produktet dhe shërbimet e përfshira në paketat e biznesit të vogël. Paketat e Biznesit të Vogël janë ndërtuar për të rritur efiçencën e biznesit tënd.

Njihu me kushtet e plota:

KARAKTERISTIKAT E PAKETES PER BIZNESIN E VOGEL

BRONZE - 500 LEK/EUR 5

SILVER - 700 LEK/EUR 7    


GOLD - 1,000 LEK/EUR 10

Mirëmbajtje Llogarie Rrjedhëse (për një llogari) / Komision mujor          +  +  +
Komision mujor për Kartën Primare të Biznesit  Mastercard  +  +  +
Shërbimi Internet/ Mobile  Banking/ Komision mujor + + +
Pagesë hyrëse nga bankat e tjera (E njëjta datë valutë)     +
Pagesë hyrëse nga bankat e tjera 1 o/oo, min. € 5  max. € 50   +  
Pagesë hyrëse nga bankat e tjera 0.8 o/oo, min. € 5  max. € 50     +
Pagesë dalëse nga llogaria në valutë të huaj 1.2 o/oo, min. € 15, max. € 150 , SWIFT €7   +  
Pagesë dalëse nga llogaria në valutë të huaj1 o/oo, min. € 15, max. € 150  SWIFT €5     +

 

Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0