• No Suggestions Result

Business #withKEY

Zgjidhja më e sigurt për Soft Token

Pse duhet të zgjedhësh Software Token?

• Siguri e Avancuar: Enkriptim i teknologjisë më të fundit për një mbrojtje më të mirë.

• Lehtësi: I thjeshtë për t'u përdorur.

• Përshtatshmëri:  I përshtatshëm me platforma dhe aplikacione të ndryshme.

• Leverdi: Alternativa më e arsyeshme kundrejt tokenave fizikë.

Karakteristikat Kryesore

Identifikimi me dy faktorë (2FA)

Fjalëkalim njëpërdorimësh me kohëzgjatje të caktuar

Përshtatje me platforma të ndryshme

Si Funksionon:

Shkarko: Aplikacionin Business #withKEY që gjendet në Play Store ose App store.

Regjistrohu: Pas marrjes së Kredencialeve të shërbimit të Internet Banking duke ndjekur udhëzimet e dhëna, kliko 'Skano kredencialet për të aktivizuar Soft Token në aplikacionin tënd Business #withKEY. Ndiq hapat për të vendosur dhe rikonfirmuar PIN-in.

OTP: Kliko këtë opsion për të gjeneruar kodet njëpërdorimëshe për të hyrë në Internet Banking.

Transaksione të Sigurta: Kliko këtë opsion që të skanosh kodin QR për të autorizuar pagesa specifike në Internet Banking.

alt

Si të hysh?

Shkarko udhëzuesin për të ndjekur procesin e hyrjes hap pas hapi

Shënim

Ndërkohë që Soft Token rrit sigurinë, duhet të jesh gjithmonë i kujdesshëm dhe të mos i ndash kredencialet me askënd, përfshirë anëtarët e familjes apo personelin e bankës.

Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0