• No Suggestions Result

Shërbimi Automatik i SWIFT-it

Avantazhe & Përfitime

Përcjellje e sigurtë

Përcjellje e sigurtë informacioni në adresat e aprovuara më parë

Mënyrë automatike

Marrje e kopjes se SWIFT-it të pagesës në mënyrë automatike

Kurse kohë

Kurse kohën, e merr pa patur nevojë të paraqitesh fizikisht në degë

Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).