• No Suggestions Result

Pagesa & Transferta

Avantazhe & Përfitime

Gamë e gjerë

Gamë të gjerë bankash korrespondente

Lidhje me SWIFT!

Lidhje me SWIFT!

Internet Banking

Mundësi kryerje të pagesave në Internet Banking

Shpërndarja e gjerë

Shpërndarja e gjerë e pikave të shërbimit bankar

Karakteristika

 • Ofrohet për kategori të ndryshme biznesi
 • Lidhet me karte debiti ose krediti
 • Përdoret si llogari për një depozitë me afat.
 • Përdoret on-line duke përdorur objektin e bankave në Internet
 • Përdoret si një llogari për debitimin interesave të kredisë;
 • Lidhet me shërbimin e pagesave nëpërmjet  POS 
 • Lidhur me një Marrëveshje Direkte Debitimi për pagimin e faturave të shërbimeve
 • Përdoret për depozitimin e çeqeve (duke përfshirë kontrollet e bankave të tjera)
 • Përdoren për të ekzekutuar transfertat e brendshme, për të marrë pagesa hyrëse dhe për të kryer transferta dalëse
Dokumentacioni

Dokumentacioni


 

1. Çertifikatë regjistrimi e lëshuar nga QKR

2. Kërkohet NIPT - Identifikimi Tatimor i Personit Juridik 

3. Kopje e vendimit të organit vendimmarrës për përfaqësuesin ligjor
 

Transfertat në mbërritje mund të jenë:

 • Pagesat që mbërrijnë nga bankat lokale në LEK dhe valutë të huaj
 • Pagesat që vijnë nga bankat jashtë vendit
Transferta jashtë vendit konsiderohen:

Transferta jashtë vendit konsiderohen:


 • Transfertat e fondeve drejt bankave lokale në LEK ose valutë të huaj
 • Transfertat e fondeve jashtë vendit.
Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0