• No Suggestions Result

Industria e Agrobiznesit në një skenari të ri

Event online ndërkombëtar, më 6 qershor 2023 (2:00 pasdite - 16:00 CET)

INDUSTRIA E AGROBIZNESIT NË SKENARIN E RI

Webinar mbi mënyrat se si parimet e ESG-së po riformulojnë Zinxhirët e Furnizimit dhe marrëdhënien Bankë - Klient.

Moderon dhe prezanton Francesco Mascolo, Shef i Çështjeve Institucionale ISB - Intesa Sanpaolo

agriturizem, intesa sanpaolo bank albania

Në Panel:


  • Maurizio Martina, Zv. Drejtor i Përgjithshëm i Organizatës së Ushqimit dhe Bujqësisë të Kombeve të Bashkuara;
  • Giuseppe Ferraro, Drejtues i Departamentit të Korporatave dhe SME-ve - Divizioni i Bankave Filiale Ndërkombëtare, Intesa Sanpaolo
  • Massimiliano Cattozzi, Drejtues i Departamentit të Agrobiznesit - Divizioni Banca dei Territori, Intesa Sanpaolo
  • Alice Grittini, Menaxhere e Qëndrueshmërisë dhe Drejtuese e Zhvillimit të Qëndrueshëm - Divizioni i Bankave Filiale Ndërkombëtare, Intesa Sanpaolo
  • Daniele Borghi, Ekspert Inovacioni, Qendra e Inovacionit Intesa Sanpaolo

Tryeza e rrumbullakët - Mbështetja e Grupit Intesa Sanpaolo për agrobiznesin: perspektivat e klientëve

Moderatore: Daniela Blandino, Drejtuese e Klientëve të SME-ve dhe Produkteve Bankare Tregtare

Të ftuar:
• Boris Radinović: Banca Intesa Beograd (Serbi)
• Vedrana Jelušić Kašić: Privredna banka Zagreb (Kroaci)
• Martin Hubinský: Všeobecná úverová banka (Sllovaki)
• Viktor Glósz: CIB Bank (Hungari)

Intesa Sanpaolo dhe Intesa Sanpaolo Bank Albania kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në eventin online që do të fokusohet në sektorin e agrobiznesit në rajonet e Evropës Qëndrore dhe Lindore dhe Evropës Juglindore dhe do të analizojë tendencat ndërkombëtare gjeopolitike dhe ekonomike.

Ngjarja është pjesë e serisë “Networking Talks” që shpjegon tendencat kryesore të biznesit dhe evolucionet e tregjeve me pikëpamjet e ekspertëve.

"Bisedimet e Rrjetit" organizohen nga Divizioni i Bankave Filiale Ndërkombëtare të Intesa Sanpaolo me qëllim të ofrimit të informacionit dhe edukimit mbi temat përkatëse institucionale dhe të biznesit.

Bashkohuni me ne në 6 Qershor nga ora 14:00 deri në 16:00
Gjuha zyrtare:  Anglisht (disponohen titrat në anglisht)

networking talks

WEBINAR LIVE

Ndiqni webinarin online, ku ekspertë të fushës do t'ju prezantojnë mbi të rejat më të fundit në sektorin e Agrobiznesit.
Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0