Online Banking

Veprimet e përditshme bankare, me ne, janë më të thjeshta, më të sigurta & më të shpejta!

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare

Kudo, në çdo kohë

Kryej veprimet bankare në kohën e përshtatshme për ty

I sigurt

Zgjidhjet e teknologjisë së fundit për të garantuar siguri maksimale

I thjeshtë dhe i shpejtë

Shërbim i shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur

Internet Banking

Përdor lehtësisht Internet Banking pa qenë nevoja e instalimit të ndonjë programi tjetër në kompjuterin tënd.

  • Konsulto gjendjen e llogarisë(ve) në çdo kohë dhe drejtpërdrejt në faqen kryesore.
  • Transfero fonde (brenda dhe jashtë) lehtësisht dhe regjistro përfituesit për të shmangur vendsojen manuale të të dhënave për çdo transfertë.
  • Kurse kohën duke kryer pagesat e telefonit, taksave, sigurimeve shoqërore apo çdo faturë tjetër nga komoditeti i zyrës.
  • Kontrollo pagesat e kryera dhe detajet e transaksioneve atëherë kur dëshiron.
  • Nivelet e autorizimit të garantojnë në çdo moment kontrollin që të nevojitet.

 

Mobile Banking

Një aplikacion për të lehtësuar veprimet e tua financiare të përditshme

  • Aktivizo aksesin e shpejtë per t’u loguar në aplikacion pa qenë nevoja të përdorësh çelësin e sigurisë
  • Verifiko situatën financiare në çdo moment dhe kudo që ndodhesh
  • Autorizo transaksionet edhe kur je duke udhëtuar
Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).