• No Suggestions Result

Një përvojë e re dixhitale për bizneset

Intesa Sanpaolo Bank Albania Digital Banking për biznese, mundëson një përdorim të thjesht dhe të sigurt të bankës kudo dhe në çdo kohë.

Avantazhet kryesore

Kryej transferta në monedha të ndryshme

konverto paratë në monedha të ndryshme dhe transferoji midis llogarive

Kontroll i plotë i financave

kryej aktivitetet e tua bankare kudo dhe në çdo kohë

Pagesa në të gjithë botën

kryej pagesa të ndryshme brenda ose jashtë vendit

Cilat janë të rejat e Digital Banking për biznese
digi4biz
Cilat janë të rejat e Digital Banking për biznese
Përdor Internet dhe Mobile Banking kudo dhe në çdo kohë.
Shijo një përvojë unike të përshtatur sipas nevojave të biznesit tënd
Administro rolet e ndryshme të përdoruesve nëpërmjet funksionit "Rolet e përdoruesve"
Të gjitha dokumentet e biznesit tënd janë të ruajtura në një vend të vetëm për t'i përdorur më lehtë

Funksionet në detaje:

  • mbaj në kontroll të plotë financat e biznesit, duke kontrolluar të gjitha transaksionet direkt nga faqja kryesore.
  • kryej pagesa në disa hapa dhe të thjeshtë brenda vendit ose në të gjithë botën falë funksionit «Pagesa në monedha».
  • Përfaqësuesi Ligjor i një kompanie ose përdoruesi me të drejta të plota (shpesh mund të jetë i njëjti person), mund t'i japë lehtësisht role dhe të drejta të ndryshme secilit përdorues në mënyrë që të ndajë menaxhimin e aktiviteteve të përditshme bankare.
  • kartat e biznesit gjithmonë me ty: menaxhonji ato dhe kontrolloji të gjitha transaksionet bazuar në të drejtat e përcaktuara.
  • brenda zonës së dedikuar "Dokumentet e Mia", mund shikosh të gjitha dokumentet dhe faturat e biznesit.
  • siguria e biznesit është prioritet: të gjitha të dhënat në lidhje me përdoruesit dhe kodin PIN nuk ruhen në telefonin celular dhe pas tre përpjekjesh me një kod të gabuar PIN, hyrja në aplikacionin celular do të bllokohet.
Si të marrësh shërbimin Digital Banking?
Ki parasysh: vetëm përfaqësuesi ligjor i biznesit mund të aktivizojë shërbimin dixhital bankar!
Hapi 1
Gjej degën më afër teje
Hapi 2
Dorëzo të gjitha dokumentet personale dhe të biznesit që nevojiten
Hapi 3
Shijo përvojën Bankare dixhitale që i përshtatet nevojave të biznesit
Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).