• No Suggestions Result

Business-Auto Leasing

Nuk nevojitet kolateral!

Avantazhet e Business-Auto Leasing

Avantazhe fiskale

Pagesat mujore janë shpenzime të zbritshme & TVSH e rimbursueshme

Zgjidh lirisht automjetin & furnitorin

Falë pavarësisë së furnitorëve, Ti merr ofertat më të mira

PA kolateral

Nuk ka nevojë për garanci shtesë për të aplikuar për Qira Financiare

Likuiditeti është plotësisht i mbrojtur

Buxheto vetëm pagesën mujore të Qirasë Financiare

Fito duke përdorur asetin

Me përfundimin e afatit të Qirasë Financiare ti bëhesh pronar i asetit

Qira Financiare

Qira Financiare


Qira financiare për Automjete – Të gjithë automjetet që mund të drejtohen me një Leje drejtimi të tipit B, e përdorur vetëm për transportin individual e privat të personave & jo për transportin publik.

Pesha e automjeteve është deri në 3,500 kg, maksimumi 8 vende, përjashtuar vendin e shoferit.

Qira Financiare

Qira Financiare


Qira Financiare për Automjete të Lehta Tregtare – Të gjithë automjetet që mund të drejtohen me një Leje drejtimi të tipit C & që përdoren për transport mallrash dhe personash.
Pesha e këtyre automjeteve është nga 3,500 kg deri në 7,500 kg ku përfshihen furgonat, minivanët, mikrobuset, kamionët e lehtë, etj.

sda
Kushtet e Punës
  • Afati i Qirasë Financiare 24 deri në 72 muaj
  • Kolateral / Bashkë-qiramarrës / Garantor Nuk kërkohet
  • Lloji i sigurimit CASCO & TPL
  • Monedha LEK & EUR
Si funksionon?
Zgjidh asetin
Zgjidh asetin & furnitorin. Së bashku negocioni për çmimin e blerjes
Plotëso formularët
Ne do ta përpunojmë aplikimin sa më shpejt të jetë e mundur
Nënshkruaj marrëveshjen
Pas miratimit, ne përgatisim dokumentet e nevojshme për nënshkrim
Ne porosisim asetin
Pronësia do të transferohet nga furnitori tek Banka (Qiradhënësi)
Ne paguajmë furnitorin
Ne paguajmë faturën totale në llogarinë e furnitorit
Dorëzimi
Ti merr në dorëzim automjetin
Metoda e pagesës
Paguaj këste fikse mujore

Mëso më shumë rreth Business-Auto Leasing

Ruaj kapitalin qarkullues ose investo në mundësi të tjera.
Biznesi fiton duke përdorur asetin – jo duke e zotëruar atë: Në krahasim me operacionet e rregullta të qirasë, pas përfundimit të afatit të qirasë, aseti bëhet pronë e qiramarrësit.
Çmimi simbolik i blerjes: Qiramarrësi merr pronësinë e asetit pas përfundimit të afatit të qirasë pa ndonjë pagese shtesë, vetëm 1 EUR.
Ne ofrojmë shërbime konsulence duke minimizuar rrezikun e blerjes dhe, nëse është e nevojshme, ofrojmë instrumente të përshtatshme pagese.
Avantazhe fiskale: Gjatë gjithë periudhës së Qirasë Financiare, aktivet mbarten & amortizohen në bilancin e shoqërisë. Përmirëson raportet e bilancit duke mbajtur asetin & detyrimin e qirasë.
 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0