• No Suggestions Result

NDRYSHIMET E MODELVE NE INDUSTRINE AUTOMOTIVE

Event online ndërkombëtar, më 23 nëntor 2023 (2:30 pasdite - 4:00 CET)

ZHVILLIM APO NGADALESIM? NDRYSHIMI I MODELVE NE INDUSTRINE AUTOMOTIVE

Si faktorët e lidhur me industrinë, si elektrifikimi dhe lëvizshmëria e re së bashku me tendencat globale si rishfaqja dhe rimendimi i zinxhirëve të vlerës industriale, po i japin një formë të re sektorit.

Webinar online për të diskutuar mbi trendet më të fundit në industrinë e automobilave.

Moderon dhe prezanton z.Francesco Mascolo, Drejtues i Çështjeve Institucionale ISB - Intesa Sanpaolo.

 

automobilat, intesa sanpaolo bank albania

Në Panel:


  • Giuseppe Ferraro, Drejtues i Departamentit të Korporatave dhe NVM-ve - Divizioni Ndërkombëtar i Bankave Filiale të Grupit Intesa Sanpaolo (ISBD)
  • Gianluca Di Loreto, Partner në Bain & Company - Drejtues i praktikës Bain Automotive Itali
  • Fabio Orecchini, Drejtor i Observatorit të Automobilave dhe Lëvizshmërisë - Shkolla e Biznesit Luiss, Romë
  • Daniela Blandino, Drejtore e Klientëve të SME-ve dhe Produkteve Komerciale Bankare - Divizioni Ndërkombëtar i Bankave Filiale të Grupit Intesa Sanpaolo (ISBD)

Një perspektivë ndërkombëtare për zhvillimet e reja në sektorin e automobilave

Moderator: Marco Capellari, Drejtues i Departamentit të Marketingut - Korporata dhe SME, Divizioni i Bankave Filiale Ndërkombëtare, Intesa Sanpaolo

Të ftuar:

  • Tamás Rózsa: Drejtues i Përgjithshëm Ekzekutiv - Top Tier Consultants, Budapest
  • Tamás Győr: Drejtues i Divizionit të SME-ve - CIB Bank, Budapest
  • Alice Gritini: Menaxhere e Qëndrueshmërisë dhe Drejtuese e Zhvillimit të Qëndrueshëm – Divizioni i Bankave Filiale Ndërkombëtare, Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo dhe Intesa Sanpaolo Bank Albania kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në eventin online që do të fokusohet në sektorin e automobilave në rajonet e Evropës Qëndrore dhe Lindore dhe Evropës Juglindore dhe do të analizojë trendet ndërkombëtare gjeopolitike dhe ekonomike.

Ngjarja është pjesë e serisë “Networking Talks” që shpjegon tendencat kryesore të biznesit dhe evolucionet e tregjeve me pikëpamjet e ekspertëve.

"Networking Talks" organizohen nga Divizioni i Bankave Filiale Ndërkombëtare të Intesa Sanpaolo me qëllim të ndarjes së informacionit dhe edukimit mbi temat përkatëse institucionale dhe ato të biznesit.

Bashkohuni me ne në 23 Nëntor nga ora 14:30 deri në 16:00.
Gjuha zyrtare: Anglisht (në dispozicion titrat në anglisht)

networking talks

WEBINAR LIVE

Ndiqni webinarin online, ku ekspertë të fushës do t'ju prezantojnë mbi të rejat më të fundit në sektorin e Automotiv.
Informacion shtesë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0