• No Suggestions Result

Për atë që ka më shumë rëndësi për ty

Zbulo më shumë rreth nesh

Kush Jemi Ne

Zbulo misionin dhe vlerat e Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe mëso më shumë mbi Grupin Intesa Sanpaolo.

Vështrim i Përgjithshëm

Një vështrim i përgjithshëm mbi raportet tona financiare.

Karriera

Zbulo mundësitë e punësimit dhe si të bashkohesh me Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Njoftimet e Fundit

Lexo lajmet dhe njoftimet e fundit të publikuara.

Zbulo Botën e Intesa Sanpaolo

Ne jemi të dedikuar për të krijuar sa më shumë histori suksesi për bizneset.

Edukim Financiar

Mëso bazat e Edukimit Financiar.

Njihu me Grupin tonë

Ekonomia qarkulluese mund të na ndihmojë të dalim nga kriza ekonomike e shkaktuar nga Covid-19
Inteligjenca Artificiale: është këtu për të qëndruar dhe ndihmuar
Mediat sociale: ndryshoni modelin e biznesit për të ndihmuar botën

Faleminderit

Që u bëre pjesë e përpjekjes sonë të përbashkët për mbrojtjen e mjedisit.
Lexo më shumë

Prania jonë ndërkombëtare

Zbulo rrjetin tonë ndërkombëtar dhe angazhimin tonë për të përmbushur nevojat e klientëve tanë.
Lexo më shumë

Edukim Financiar

Çfarë është llogaria rrjedhëse dhe përse nevojitet?
Çfarë jane letrat me vlerë dhe si përdoren?
Shërbimi Bankar Dixhital dhe përdorimet e tij!

Karriera

Puno me ne

Përse Intesa Sanpaolo Bank Albania?

Procesi i rekrutimit

Mundësi punësimi

Mundësi për Praktikë Profesionale

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).