• No Suggestions Result

Financime për Panele Fotovoltaike

Dëshiron të rrisësh efiçencën e biznesit tënd pa shkaktuar ndotje në mjedis?
Merr tani financime për panele fotovoltaike në Intesa Sanpoalo Bank Albania!

Avantazhe & Përfitime

Tërheqjet përshtaten me investimin

Tërheqjet përshtaten me dinamikën e investimit

Eliminimi i falimentimit

Eliminimi i rrezikut te falimentimit të debitorit

Eliminimi i rrezikut financiar

Mbështetja e biznesit të klientëve në: Eliminimi i rrezikut financiar

Eliminimi i mungesës së performancës

Eliminimi i mungesës së performancës ose performancës joadekuate

I thjeshtë

Përdorim i thjeshtë dhe i sigurt

fotovoltaike

Karakteristikat


 • Komisioni i Administrimit: 0.5%
 • Komisioni i Mirëmbajtjes: 0%
 • Qëllimi i kredisë: Financim i bizneseve për të investuar për panelet fotovoltaike duke:
 • Përmirësuar efiçencën e energjisë;
 • Ulur kostot operacionale;
 • Zvogëluar ndikimin negativ në mjedis;
 • Rritur jetëgjatësinë e makinerive operacionale.

Dokumentat e kërkuara:

Dokumentet ligjore të veprimtarisë së biznesit.

 • Pasqyrat financiare të 3 viteve të fundit;
 • Dokumentet e kolateralit;
 • Dokumentat e përdorimit të fondeve;
 • Lëvizje llogarie e të paktën 12 muajve të fundit.

Banka rezervon të drejtën të kërkojë dokumente të tjera, nëse do të jetë e nevojshme.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0