Kredi për Investim

Të duhet ndihmë për të mbuluar shpenzimet për investime kapitale, blerje makinerish, ndërtim, përmirësim, zhvillimi i pronës?
Kontakto me Divizionin e Korporatave dhe SME!

Avantazhe & Përfitime

Tërheqjet përshtaten me investimin

Tërheqjet përshtaten me dinamikën e investimit

Eliminimi i falimentimit

Eliminimi i rrezikut te falimentimit të debitorit

Eliminimi i rrezikut financiar

Mbështetja e biznesit të klientëve në: Eliminimi i rrezikut financiar

Eliminimi i mungesës së performancës

Eliminimi i mungesës së performancës ose performancës joadekuate

I thjeshtë

Përdorim i thjeshtë dhe i sigurt

Nomrat e Interesit

Kushtet e Punës


 

  • LEK - 1Y TRIBOR + marzh fiks
  • EURO - 1Y EURIBOR + marzh fiks
  • USD- 1Y LIBOR + marzh fiks

Dokumentat e kërkuara

  • Dokumentet ligjore të veprimtarisë së biznesit.
  • Pasqyrat financiare të 3 viteve të fundit.
  • Dokumentet e kolateralit.
  • Lëvizje llogarie e të paktën 12 muajve të fundit.

Banka rezervon të drejtën të kërkojë dokumente të tjera, nëse do të jetë e nevojshme.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).