• No Suggestions Result

Kredi afatshkurtër për çdo nevojë të biznesit

Përfito fonde duke plotësuar nevojat e tua për likuiditet

Avantazhe & Përfitime

Mënyra Pagesës

Paguaj me këste mujore fikse

Afati

Afati nga 1 deri në 3 vjet

Likuditet

Mbulon nevojat për likuiditet

Likuiditeti

Përmirëson likuiditetin e klientit

Kushtet e Punës

Kushtet e Punës


  • LEK - 1Y TRIBOR + marzh fiks
  • EURO - 1Y EURIBOR + marzh fiks
  • USD- 1Y LIBOR + marzh fiks
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).