• No Suggestions Result

Pagesa e pagave për biznesin bëhet më e lehtë

Paguaj punonjësit me Shërbimin e Pagave, direkt nga rrjeti ynë i degëve ose nga Internet Banking!

Avantazhe & Përfitime

I thjeshtë dhe komod

Shërbim i thjeshtë dhe komod në një veprim të vetëm

Kurse kohë

Kurse kohë, kryeje direkt nga Internet Banking

Pa praninë tuaj fizike

Nuk ke nevojë të paraqitesh në degë

Më shumë

Intesa Sanpaolo Bank Albania nënshkruan një marrëveshje me klientët korporatë për kalimin e pagave të punonjësve në llogari bankare individuale. Pagesa mund të ekzekutohet në Bankë ose nëpërmjet Internet Banking. Në bankë kjo pagesë ekzekutohet automatikisht me anë të përdorimit të floppy disc dhe regjistrimin e të dhënave në sistemin bankar. Përveç ofrimit te llogarisë së pagës për punonjësit e këtyre klientëve, banka ofron dhe një gamë të gjerë shërbimesh. Ky shërbim ofrohet falas për kompaninë.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0