• No Suggestions Result

Llogari rrjedhëse për biznes apo aktivitet

Je Person Juridik rezident apo jo rezident? Administro fnancat në mënyrë të përshtatshme, të sigurtë & transparente!

Avantazhe & Përfitime

Më shumë mundësi

Mundësi për urdhëra periodik ose debitim direkt

I aksesueshëm

Mundësi aksesimi përmes shërbimit Online Banking

Aksesoni

Mundësi aksesimi me kartë debiti Mastercard Business

Monedha të ndryshme

Ofrohet në monedha të ndryshme: LEK, EUR, USD, GBP, CHF, JPY

Pagesa të shpejta

Pagesa të shpejta brenda dhe jashtë vendit

Kategori të ndryshme

Ofrohet për kategori të ndryshme biznesi

Transaksione në para

Kryej transaksione në para (cash): Depozitim ose Tërheqje

Karakteristikat

 • Ofrohet për kategori të ndryshme biznesi
 • Lidhet me kartë debiti ose krediti
 • Përdoret si llogari për një depozitë me afat
 • Perdoret on-line duke përdorur objektin e bankave në Internet
 • Përdoret si një llogari për debitimin e interesave të kredisë
 • Lidhet me shërbimin e pagesave nëpërmjet POS
 • Lidhet me një Marrëveshje Direkte Debitimi për pagimin e faturave të shërbimeve
 • Përdoret për depozitimin e çeqeve (duke përfshirë kontrollet e bankave të tjera)
 • Përdoret për të ekzekutuar transfertat e brendshme, për të marrë pagesa hyrëse dhe për të kryer transferta dalese
Dokumentacioni

Dokumentacioni


 • Çertifikate regjistrimi e lëshuar nga QKB
 • Kërkohet NIPT - Identifikimi Tatimor i Personit Juridik
 • Kopje e vendimit të organit vendimmarrës për përfaqësuesin ligjor

Për kategori të ndryshme klientësh si:

 • Institucione dhe organizata ndërkombëtare
 • Ambasada
 • Biznese ndërkombëtare me prezencë në Shqipëri (p.sh. linja ajrore, kompani transporti, hotele)
 • Korporata vendase (shtetërore, sipërmarrje të përbashkëta dhe institucione private)
 • Fonde (instituticionale apo investimi)
 • Organizata Jo – Qeveritare (OJQ)
   
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0