• No Suggestions Result

Pagesa dhe transferta për SME dhe Korporata

Përfito shërbimin e pagesave dhe transfertave në degë ose nga Internet Banking!

Pagesa & Transferta për SME & Korporata

Gjej produktin që të përshtatet më shumë

Pagesa & Transferta

Përfito shërbimin e pagesave dhe transfertave në degë ose nga Internet Banking!
 • Gamë të gjerë bankash korrespondente
 • Lidhje me SWIFT!
 • Mundësi kryerje të pagesave në Internet Banking
 • Shpërndarja e gjerë e pikave të shërbimit bankar
Pagesa & Transferta SB

Pagesa Utilitare

Përfito nga shërbimi i pagesave të faturave mujore në degë ose nga Internet Banking!
 • Rrjet i gjerë i kompanive utilitare
 • Mundësi debitimi automatik pa asnjë kosto shtesë
 • Kursim i kohës duke shmangur rradhat në degët e kompanive utilitare
Pagesa Utilitare

Çeqet

Çeku është një mjet pagese për t’u përdorur në çdo kohë, për të urdhëruar një pagesë për një subjekt tjetër.
 • I lehtë për t’u administruar, nuk ke nevoje të mbash cash me vete
 • I sigurtë në çdo moment mund të kërkosh bllokimin e çekut të lëshuar
 • Përdorim i shpejt & i thjeshtë, vizito degët tona për të marrë pagesën
Çeqet

Urdhër Pagese Periodike

Transfero një shumë fikse parash në një llogari tjetër në mënyrë periodike, automatikisht.
 • Plotëso Formularin për Urdhër Pagesën Periodike
 • Përcakto Shumën, Periodicitetin, Llogarinë, Përshkrimin
 • Pagesat kryhen në datën e përcaktuar pa praninë tuaj fizike në bankë
 • Eliminon pagesat në cash ose plotësimin e çeqeve
 • Ofrohet midis llogarive me monedha të njëjta ose të ndryshme
 • Urdhëri periodik nuk ka komisione shërbimi
Urdhër Pagese Periodike

Pagesa për Taksa

Kryej pagesën e Taksave & Tatimeve nga rrjeti i degëve ose përmes Internet Banking!
 • Shërbim i shpejtë dhe efikas
 • Mundësi pagese cash për jo klient
 • Mundësi pagese në Internet Banking
 • Shpërndarja e gjerë e pikave të shërbimit bankar
Pagesa për Taksa

Llojet e tjera të Produkteve e Shërbimeve

Hapni Llogari & Depozita

Administro fnancat në mënyrë të përshtatshme, të sigurtë & transparente dhe ofrohet për kategori të ndryshme biznes e në monedha të ndryshme!

më shumë

Shumëllojshmëri shërbimesh!

Përdor për lehtësinë e menaxhimit të biznesit Kasafortën e Natës, Shërbimin e Pagave, Shërbimin Automatik të SWIFTIT dhe Terminalet POS!

më shumë

Financime për SME & Korporata

Zbulo të gjitha llojet e kredive me kushte e afate të ndryshme që Banka ofron për këtë kategori biznesi në varësi të tipologjisë së sipërmarrjes!

më shumë
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0