Mastercard Business

Karta e duhur për ty, me përfitimet më të mira për kërkesat e sotme të biznesit.
Shumë e përshtatshme për udhëtime pune.

Avantazhet & Përfitimet

Karta ideale për biznesin tënd

Lidhet me llogarinë e biznesit, ideale për përdorim për qëllim biznesi

Kontroll i mirë mbi shpenzimet udhëtimit

Pajisni stafin tuaj për t'a përdorur për shpenzime, udhëtime e dieta.

Siguracion Falas

Siguracion FALAS për incidente në udhëtim, mbulimi deri në 30.000 EUR

Përfitime të tjera

Përfitime të tjera


Administrim më i mirë i shpenzimeve të biznesit, institucionit apo organizatës
Kontroll i shpenzimeve për udhëtime dhe dieta
Lehtësi në përdorimin e fondeve të kompanisë në çdo kohë, brenda dhe jashtë vendit
Limite të larta për transaksionet me kartë
Sigurim në udhëtim për kartëmbajtësin
Tërhiq para në mbi 1,000,000 ATM
Pranohet në mbi 23 milion pika shitje ose 120 vende në mbarë botën

 

Avantazhe të tjera për kartëmbajtësin

  • Sa herë që e përdor kartën e biznesit Mastercard ju ofron sigurim në rast aksidenti në udhëtim, në raste vonesash të bagazheve apo të mjetit të udhëtimit.
  • Vdekje Aksidentale: deri në Є 30,000
  • Paaftësi e Përhershme Totale: deri në Є 30,000
  • Paftësi e Përhershme e Pjesshme: deri në Є 30,000
  • Udhëtim / Fluturim i Vonuar: deri në Є 125
  • Bagazhe të Vonuara: deri në Є 375
  • Të gjitha këto shërbime dhe lehtësira e bëjnë kartën e biznesit një kartë prestigjioze dhe mjaft të përshtatshme për të gjitha kompanitë, institucionet dhe organizatat në Shqipëri.
Tel: 08006000

Përdor Kartën:


Kudo ku shfaqet logo Mastercard ose Maestro, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

Në dyqane, supermarkete, restorante, agjenci udhëtimi, agjenci Rent-a-Car

Për rezervime hoteli dhe biletash avioni

Për blerje në internet, me telefon, etj
 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).