Shërbime të tjera për SME & Korporata

Bëhu klient i biznesit dhe përfito shumëllojshmërinë e shërbimeve të ofruara nga Banka!

Shërbime për SME & Korporata

Përfito shumëllojshmërinë e shërbimeve të ofruara nga ne!

Shërbimet CASH

Bëj veprime në Llogari, përdor kasafortën e natës, bëj këmbime valutore, tërheqje në ATM dhe shumë të tjera.
 • Informohu në çdo kohë për gjendjen & transaksionet e kryera
 • Ofron siguri, nuk ke pse të mbash para me vete
 • Me kartën e Biznesit tërheq në çdo ATM dhe bën pagesa në çdo POS
 • Zero komision në ATM të ISBA & pagesat në POS në Shqipëri
 • Vendosi paratë në Kasafortën e Natës edhe kur banka është e mbyllur
 • Shuma e Parave kalon në llogari në ditën tjetër të punës
Shërbimet CASH

Shërbim automatik i SWIFT-it

Merr direkt në e-mail kopje të Swift për pagesën e kryer kundrejt furnitorëve.
 • Përcjellje e sigurtë informacioni në adresat e aprovuara më parë
 • Marrje e kopjes se SWIFT-it të pagesës në mënyrë automatike
 • Kurse kohën, e merr pa patur nevojë të paraqitesh fizikisht në degë

Shërbimi i Pagave

Paguaj punonjësit me Shërbimin e Pagave, direkt nga rrjeti ynë i degëve ose nga Internet Banking!
 • Shërbim i thjeshtë dhe komod në një veprim të vetëm
 • Kurse kohë, kryeje direkt nga Internet Banking
 • Nuk ke nevojë të paraqitesh në degë
Këmbimi Valutor i Monedhave

Shërbimi me terminalet POS

Terminali POS është instrumenti që përdoret për të kryer transaksionet me kartë debiti ose krediti.
 • Ofrojmë FALAS terminalet POS të teknologjisë së fundit
 • Pranohen Visa&Mastercard me shirit magnetik,CHIP & pa kontakt fizik
 • Pagesat kryhen në LEK, por mund të shtohet edhe EUR
 • Rrit numrin & volumet e shitjeve, duke inkurajuar blerjet impulsive
 • Krijo një imazh më modern të biznesit tënd
Sherbime POS

Llojet e tjera të Produkteve e Shërbimeve

Hapni Llogari & Depozita

Administro fnancat në mënyrë të përshtatshme, të sigurtë & transparente dhe ofrohet për kategori të ndryshme biznes e në monedha të ndryshme!

më shumë

Financime për SMe & Korporata

Zbulo të gjitha llojet e kredive me kushte e afate të ndryshme që Banka ofron për këtë kategori biznesi në varësi të tipologjisë së sipërmarrjes!

më shumë

Kryej Pagesa & Transferta!

Kryej Pagesa, Transferta, paguaj Taksa & Tatime, fatura utilitare ose krijo Urdhër Pagese Periodike nga rrjeti i degëve tona ose përmes Internet Banking!

më shumë
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).