• No Suggestions Result

Prania jonë ndërkombëtare

Rreth Grupit Intesa Sanpaolo

Me një prani strategjike ndërkombëtare, Grupi Intesa Sanpaolo është një nga grupet më të mira bankare në Evropë me rreth 4,650 degë dhe 20,5 milionë klientë në mbarë botën. Rrjeti i saj global përbëhet nga banka të varura ndërkombëtare që operojnë në 12 vende në Evropën Qendrore Lindore, në rajonet e Lindjes së Mesme dhe të Afrikës Veriore. Ai gjithashtu mban një Rrjet Ndërkombëtar të Korporatave të formuar nga Qendrat e Korporatave, Zyrat Përfaqësuese, Degët dhe Bankat aktive në 25 vende anembanë globit.

Shiko të gjitha

Mëso më shumë

djale me laptop

Zbulo më shumë rreth Botës Tonë

Kthehu në faqen kryesore
Prania jonë ndërkombëtare
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0