• No Suggestions Result

Visa Classic për blerje në dollarë

Një kartë që ka qëndruar unike në kohë: është klasike! Karta ideale për blerjet në US Dollar.

Avantazhet & Përfitimet

E vlefshme për pagesa në Internet

Më e sigurt se sa të mbash para me vete, sidomos kur udhëton jashtë.

Pa Aprovim Shtesë

Jepet pa pasur nevojë për aprovim shtesë nga Banka

Kartë në Dollar American USD

Ideale për blerjet në dollar për të evituar këmbimet valutore

VISA Classic

VISA Classic


 

VISA Classic është kartë debiti që lidhet direkt me llogarinë tënde rrjedhëse, duke të ofruar një mënyrë komode për të patur akses të fondeve në llogarinë tënde, sa herë që të nevojiten, kudo në botë.

Pse të zgjedhësh Visa Classic?

 • VISA është një ndër kartat më të përdorura dhe të pranuara në pikat e shitjes në të gjithë botën.
 • Më e sigurt sesa të mbash para me vete, veçanërisht kur udhëton jashtë vendit.
 • Tërhiq para cash në çdo ATM në Shqipëri, si dhe në mbi 1,000,000 ATM kudo ose 160 vende nëpër botë, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë kudo ku shfaqet logo e VISA.
Visa Classic
Karakteristika të Visa Classic
 • Tërheqje Cash në ATM të Intesa Sanpaolo Bank Albania ZERO Komision
 • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania 2 USD
 • Komisioni mujor 2 USD
 • Blerje në PoS brenda Shqipërisë në PoS të çdo banke ZERO Komision

Karakteristika të tjera

 • Tërheqje Cash në të gjitha ATM jashtë Shqipërisë  -  2.5% e shumës, min 2.5 USD
 • Blerje në PoS jashtë Shqipërisë dhe blerje online në gjithë botën  -  2.5% e shumës, min 2.5 USD
 • Zëvendësim karte / Lëshimi i një PIN të ri  -  1000 LEK 
 • Zëvendësim karte pas skadence  -  Falas
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0