• No Suggestions Result

Shërbime të tjera

Zbulo të gjitha shërbimet që të duhen: transferta, pagesa & shërbime sigurie.
Çdo gjë është e mundur & e shpejtë me Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Llojet e shërbimeve

Gjej shërbimin që të nevojitet

Njoftime me SMS

Merr informacion mbi transaksionet bankare nëpërmjet telefonit ose e-mailit!
 • Shërbimi i Njoftimit me anë të e-mailit ofrohet FALAS
 • Njoftim për pagesë të këstit të kredisë 3 ditë përpara datës
 • Njoftim për kreditime e debitime në llogari
Njoftime me SMS

Transferta

Dërgo dhe merr para në të gjithë botën, në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt!
 • Transferim i shpejtë i fondeve në të gjithë botën
 • Komisione të favorshme
 • Garanci për sigurinë dhe konfidencialitetin e fondeve tuaja
Transferta

Fatura ime

Paguaj faturat utilitare pranë sporteleve të Bankës më pranë teje!
 • Paguaj Faturat e OST, UK, Albtelecom, Vodafone, Telekom & Abcom
 • Shërbimi me debitim automatik ofrohet falas për të gjithë klientët
 • Evito radhët e gjata dhe Kurse Kohën
 • Paguaj me transfertë nga llogaria, me Online Banking ose në Sportel
Pagesat Utilitare

Këmbimi Dinamik i Valutës

Në vijim të angazhimit të vazhdueshëm për të përmirësuar përvojën bankare të klientëve, Banka ofron shërbimin e Këmbimit Dinamik të Valutës.
ATM

Express to family

Shërbim i shpejtë dhe i lirë për të dërguar para tek anëtarët e familjes në Shqipëri nga Degët e Intesa Sanpaolo në Itali
 • Paratë mbërrijnë brenda ditës nga Italia në Shqipëri
 • Dërguesi paguan vetëm komisionin prej 2.5 EUR
 • Nëse përfituesi është klient i bankës transferta është FALAS
 • Nëse përfituesi nuk është klient i bankës transferta kushton 10-20 EUR
Express to family

Transferta me RIA

Transferta të shpejta me RIA nga jashtë - brenda Shqipërisë.
 • Transfertë Parash vetëm në mbërritje, dërgim nga jashtë në Shqipëri
 • Tërheqje parash në moment në sportelet e bankës pa qenë klient
 • Komisionet e transfertës paguhen nga dërguesi
Transferta me RIA

Urdhër Pagese Periodike

Bëj transferta në mënyrë periodike e automatikisht në një tjetër llogari!
 • Kurse kohë! Pagesat kryhen në datën e përcaktuar pa praninë fizike
 • Eliminon pagesat në para ose plotësimin e çeqeve
 • Plotëso formularin me Shumën, Periodicitetin, Llogarinë & Përshkrimin
Urdhër Pagese Periodike

Kasetë sigurie

Ruaj në siguri të plotë gjërat më të vlefshme për ty!
 • Vendi ideal për ruajtjen e gjërave me vlerë në kaseta
 • Ofrim Sigurie e Privatësie
 • Marrje me qira e Kasetës për një afat një vjeçar me rinovim automatik
Kasetë sigurie
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0