• No Suggestions Result

Paradhënie bankare me kolateral cash

Të duhen lekë por ke fonde në monedhë tjetër? Ke investuar në një depozitë dhe nuk është maturuar akoma?
Mund t'i përdorësh si kolateral dhe të përfitosh paradhënie!

Avantazhe & Përfitime

Kreditim i shpejtë

Llogaria kreditohet në kohë rekord

ZERO interes

Nuk aplikohet interes nëse fondet nuk përdoren

Pa dokumenta shtesë

Nuk nevojitet asnjë dokumentacion shtesë

Më shumë

A e di se?


Mund të përdorësh si kolateral:

 • Depozitë me afat
 • Llogari rrjedhëse
 • Llogari kursimi
 • Bono Thesari
 • Çdo llogari apo depozitë tjetër që ofrohet në bankë.

Karakteristikat e Produktit

 • E disponueshme në EUR/LEK/USD
 • Afat deri në 1 vit dhe i rinovueshëm
 • Mbulimi nga Kolaterali 
  • 110% kur kolaterali dhe kredia janë në të njëjtën monedhë
  • 120% kur kolaterali dhe kredia janë në monedha të ndryshme 
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).