• No Suggestions Result

Paradhënia bankare overdraft

Mbulo të gjitha shpenzimet e tua të menjëhershme!

Avantazhet & Përfitimet

Pa Kolateral

Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci

Pa Garantues

Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës

Këste të ndryshueshme

Paguaj interes vetëm për fondet e përdorura

Overdraft

Karakteristika


 

Mund të kesh deri në 3 rroga paradhënie

Shuma e paradhënies mund të përdoret dhe ripërdoret deri në limitin maksimal

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0