• No Suggestions Result

Youth Package: Përfito një paketë të dedikuar!

Nëse je midis moshës 18 dhe 25 vjeç kurse kohë duke filluar procesin e aplikimit tërësisht online dhe përfundoje atë në degë fare thjeshtë.

Avantazhe & Përfitime

Banka në xhepin tënd

Një eksperiencë moderne dhe fleksibël për mobile dhe internet banking!

Llogari Rrjedhëse

Mjafton vetëm një llogari rrjedhëse!

Karta jote e re e debitit

Karta Visa Inspire pa kontakt për pagesa të sigurta dhe të shpejta!

25 Lek/ Muaj
Oferta jonë
Komisione për mirëmbajtje llogarie + Komisioni për Kartën Visa Inspire + Digical

0 LEK

Paketa "Youth Package" ofrohet tërësisht FALAS për të gjithë të rinjtë e pajisur me kartën e studentit të lëshuar nga Agjencia e Rinisë apo Bashkia Tiranë. 

Një eksperiencë bankare e thjeshtë dhe moderne për të lehtësuar veprimet e tua!
phone
Një eksperiencë bankare e thjeshtë dhe moderne për të lehtësuar veprimet e tua!
Kryeji pagesat e tua shpejt dhe thjeshtë! Bashkohu komunitetit të #withPAY dhe paguaj menjëherë.
Kontrrollo lehtësisht financat e tua: Kontrrollo llogaritë, kartat dhe shpenzimet e tua duke shmangur shpenzimet e tepërta!
Realizo dëshirat e tua me #withSAVE. Kurse shuma të vogla çdo ditë dhe financo qëllimet e tua!
Përdor #withCASH për të gjeneruar një kod që mundëson të tërheqësh para në ATM pa kartë ose paguaj online përms Kartave Virtuale!
Apliko për tu pajisur me Paketën për të Rinjtë
Hapat që duhen ndjekur:
Apliko online
Regjistro aplikacionin tënd online

Fillo tani
Identifikohu
Ngarko dokumentet & verfiko të dhënat e tua
Vizito degën
Finalizo dhe firmos kontratën
Aktivizo Digital Banking
Shkarko Digital Banking për të pasur bankën në xhepin tënd!

Aktivizo
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).