• No Suggestions Result

Internet Banking ofron siguri dhe thjeshtësi

Kryej veprimet e tua bankare me aplikacionin internet banking për mobile thjesht dhe në mënyrë të sigurtë, kurdo që dëshiron!

Avantazhe dhe përfitime

I thjeshtë

Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive

Nga çdo pajisje

Nevojitet vetëm një shfletues për ta përdorur

Çdo gjë nën kontroll

Kontrollo lehtësisht llogaritë personale, kartat dhe produktet e tjera

Një bankë më e thjeshtë me DIGITAL BANKING
An easier banking for you
Një bankë më e thjeshtë me DIGITAL BANKING
Logohu çdo herë me një token unik dhe nuk ke nevojë të mbash më mend fjalëkalime.
Përdor #withKEY për të gjeneruar tokenin nga telefoni yt 'smart'.
Akseso profilin tënd të Internet Banking thjesht përmes njoftimeve 'push'.
Autorizo pagesat e tua online duke u identfikuar në telefonin tënd 'smart' përmes shenjës së gishtit.
Fast payments

Pagesa të shpejta


Vendosi personat të cilëve u transferon shpesh para në listën e përfituesve dhe nis pagesa drejt tyre në pak klikime. Veprimet janë më të thjeshta nëse paguan një përfitues të besuar, pa qënë nevoja të autorizosh çdo veprim me një PIN apo kod. Gjithashtu mund të kursesh kohë kur transferon para ndërmjet llogarive personale.

Autorizimi i Zgjuar
Një mënyrë më e zgjuar për të administruar transfertat. Pagesat nuk kanë qenë kurrë kaq të shpejta dhe të sigurta.
Transfero
Kryej një transfertë bankare
Merr njoftim
Merr një njoftim 'push' në telefonin tënd 'smart'
Skano gjurmën e gishtit
Identifikohu me gjurmë gishti në telefonin tënd për të autorizuar
U përfundua
Pagesa u krye
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0