• No Suggestions Result

KREDI E BUTE NGA INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA

Për të gjithë individët dhe familjet që përfitojnë nga Programi Social i Strehimit!

Avantazhet & Përfitimet

Afati

Deri në 30 vite

Financimi

Deri në 85% të vlerës së shtëpisë

ZERO

Zero komision administrimi

familje ne shtepi te re

Kredi e Butë


Bli shtëpinë që i plotëson dëshirat e tua dhe të familjes tënde!

Apliko për Kredi për Shtëpi, pjesë e Programit Social të Strehimit në Intesa Sapaolo Bank Albania dhe përfito kushte shumë të favorshme. 

Vizito degën më pranë teje dhe konsultohu me Menaxherin tënd të Marrëdhënies me Klientin. 

 

home
Karakteristika
  • Financim Deri në 85%
  • Qëllimi Blerje pasuri e patundshme për banim
  • Komisioni i administrimit FALAS
  • Nga Programi Social i Srehimit
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).