• No Suggestions Result

Kredi e shpejtë personale

Përfito ZERO komision administrimi për aplikimet nëpërmjet platformës Digital Banking deri në 31 maj 2021!

Avantazhet & Përfitimet

Aprovim për 24 orë

Aprovim i shpejtë për 24 orë!

Pa Kolateral

Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci

Pa Garantues

Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës

ZERO Komision

Përfito ZERO komision administrimi për aplikimet nga 1-31 maj 2021!

Apliko online

Tashmë aplikimi për kredinë e shpejtë mund të bëhet tërësisht online!

Personalizo kredinë tënde

Zgjidh shumën që të duhet, kohëzgjatjen dhe gjithë detajet e tjera që kësti i kredisë të përshtatet me nevojat e tua!
*Përllogaritësi i kredisë është për të llogaritur përafërsisht shumën mujore të këstit të kredisë, bazuar në të dhënat e vendosura. Informacioni në përllogaritësin më poshtë mund të mos jetë plotësisht i përditësuar. Për më shumë informacion vizito degën më të afërt.

Monedha

Norma e interesit

Shuma e kredisë

Lek
Euro

Kohëzgjatja

Kohëzgjatja e zgjedhur 12 muaj
6 muaj 60 muaj
 • Klientë Pagamarrës
  Ofertë
  Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %
 • Klientë Jo-Pagamarrës
  Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %
fastloan online

Apliko online!


Tashmë aplikimet për kredinë e shpejtë personale mund të kryhen nëpërmjet një procesi tërësisht online.

Të gjitha aplikimet që do të kryhen nëpërmjet platformës Digital Banking nga data 1-31 maj 2021 do të përfitojnë ZERO komision administrimi!

08006000
Kushtet e Punës
 • Shuma Max e Financimit 600.000 LEK
 • Norma e Interesit 11%
 • Garanci / Garantor Nuk kërkohet
 • Mënyra e pagimit Këste fikse mujore
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).